In deze aflevering spreek ik met Martine Veeger. Martine is expert op het gebied van eigenaarschap. Zij helpt leidinggevenden om van teamleden superkrachten te maken. Zodat je als leidinggevende niet in de superhelden rol stapt maar zorgt dat je teamleden eigenaarschap pakken.

In deze podcastaflevering pellen we eigenaarschap af. Wat is eigenaarschap? Wat heb je nodig om je eigenaar te voelen van een organisatiedoel? En wat maakt dat iemand ook eigenaarschap toont en verantwoordelijkheid pakt? Hoe stuur je dit proces als leidinggevende? Wat doe je als je ziet dat wat eruit komt niet in de richting gaat waarvan je hoopt dat het gaat? Een boel vragen komen langs. We hopen dat het jou inspireert om te experimenteren met je eigen rol. Laat je ons weten wat je meeneemt?

Wil je contact met Martine, haar boek lezen of meer weten over haar programma? Kijk hier voor meer info:

Contact met Martine: https://www.linkedin.com/in/martineveeger/

Haar boek: https://www.managementboek.nl/boek/9789089655578/superkrachten-creeer-eigenaarschap-en-laat-je-organisatie-werken-martine-veeger

Haar programma: https://superkrachtenprogramma.nl/

Elke week een mailtje met de laatste video’s en artikelen over eigenaarschap? Abonneer je via deze link op Martine’s weekmail: https://inversum.nl/eigenaarschap-weekmail/

 

Over mij - jouw droomteam

Over de auteur: Annemiek

Annemiek helpt leidinggevenden om het beste uit hun team te halen. Als klein meisje was ze al gefascineerd door groepsdynamiek en inmiddels heeft ze hier haar werk van gemaakt. Ze begeleidt teams naar een samenwerking met meer plezier én resultaat.