1-op-1-Coaching - Annemiek van Poppel

Be the change

you want to

see

Leiderschap

1 op 1 Coaching

Geef jij leiding aan een team en komen de volgende zaken je bekend voor:

Jij verlangt naar

spierbal

Een team dat verantwoordelijkheid pakt.

bulls-eye-icon

Werken vanuit een gezamenlijk doel waar je team én jij eigenaar van zijn. 

relax-icon

Ruimte in je agenda om overzicht te creëren.

Hoe Desiré leiderschap pakt:

Wie is Annemiek?

Jarenlang werkte ik als projectleider en stuurde ik projectteams aan. Ik stoeide met mijn rol als leider. Ik was rete-ambitieus en wilde mijn team uitdagen om een stapje extra te zetten.

Het is lang mijn valkuil geweest om zelf hard te werken als ik zag dat het resultaat achterbleef. Ik liep de gaten dicht voor mijn team, bluste brandjes en ging weer door.

Het was een vicieuze cirkel waarbij mijn goedbedoelde harde werken een tegenovergesteld effect had op mijn teamleden en de resultaten. Zij leunden achterover en rekenden erop dat ik het toch wel op loste, wat ook altijd gebeurde.

Ik werkte steeds meer uren, ging vaak ’s avonds nog even door en het voelde alsof ik constant in een ratrace zat. En dat was me een partijtje frustrerend!

Een team is een systeem

Toen ik leerde om naar een team te kijken als een systeem, vielen bij mij de kwartjes. Ik besefte me dat we met ons gedrag patronen in stand houden. Dit betekende ook dat ik zelf dingen anders kon doen om patronen te doorbreken en het team in beweging te krijgen.

Ik begon met dingen anders doen, merkte dat mijn team anders reageerde en dat de resultaten direct verbeterde. Zonder dat ik er harder voor hoefde te werken! Doordat ik inzag waar ik als leider mee kan spelen, werd het voor mij weer leuk. Eindelijk zat ik weer aan het stuur!

Jij weer aan het stuur

Ik begeleid projectleiders en leidinggevenden die hun team in beweging willen krijgen. Minder denken en meer doen, jij weer achter het stuur. Dat gun ik jou ook! 

Tijdens het coachtraject kijken we naar jouw situatie, jouw team en wat jij kan doen om je team in beweging te krijgen.

We werken aan een gerichte hulpvraag. Ik begeleid je in het hier en nu. Wat gebeurt er in praktijk wat ervaar je, wat heb je nodig om verder te gaan. Ik spiegel je, geef je praktische handvatten, daag je uit, moedig je aan om van denken naar doen te gaan en geef je een liefdevolle schop onder je kont wanneer nodig.

Het geheel is meer dan de som der delen

Hoe Elise overzicht kreeg

Klaar om te onderzoeken hoe jij de verantwoordelijkheid kan delen met je team?

  • Nadat je je hebt aangemeld neem ik contact op om een eerste afspraak te maken.
  • We starten met een intakegesprek van 1 uur waarin we je doel en gewenste resultaat formuleren.
  • Je krijgt 4 coachgesprekken van 1,5 uur verspreid over ongeveer 3 maanden.
  • Tussen de gesprekken door ga je je inzichten toepassen in de praktijk.
  • Wanneer je even vastloopt, is er ruimte voor persoonlijk contact, via WhatsApp of email.

Alle gesprekken vinden online plaats via Zoom of Skype.

Leiders die je voor gingen:

Annemiek van Poppel draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches