In deze aflevering spreek ik met Ashmita Krishna Sharma. Zij is expert op het gebied van diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid. Zij helpt organisaties en teams om toe te werken naar een meer inclusieve organsiatiecultuur. Het is een hot thema en in veel organisaties staat het op de agenda. Maar wat vraagt dit van organisaties? Hoe vertaal je zo’n breed thema naar de samenwerking in je team? Wat vraagt dit van jou als leider om inclusief leiderschap te tonen? Het is een mooie podcast geworden, ik wens je veel luisterplezier en ik kijk uit naar je reacties. Ik ben benieuwd wat je meeneemt uit dit gesprek. Laat je het ons weten?

Meer over Ashmita lees je op haar website: sparkling-gems.nl/
Je vindt haar ook op LinkedIn: www.linkedin.com/in/akrishnasharma/
Ashmita maakte een D&I kalender waarin je in een oogopslag feestdagen en dagen van betekenis ziet. Je download de kalender hier: fabulous-leader-330.ck.page

 

Over mij - jouw droomteam

Over de auteur: Annemiek

Annemiek helpt leidinggevenden om het beste uit hun team te halen. Als klein meisje was ze al gefascineerd door groepsdynamiek en inmiddels heeft ze hier haar werk van gemaakt. Ze begeleidt teams naar een samenwerking met meer plezier én resultaat.