van Brandjes Blussen naar Samen Bouwen - Annemiek van Poppel

Van brandjes blussen naar samen bouwen

Ben jij projectleider of leidinggevende en ben jij helemaal klaar met het chronisch tijdtekort in je agenda? Je merkt dat je teveel brandjes blust terwijl je eigenlijk meer wilt sturen vanuit een helikopterview. Daarnaast vind je het lastig om dat grote plaatje dat jij in je hoofd hebt, over te brengen op je team. Je ervaart drempelangt om met je team in gesprek te gaan. 

Herken je bovenstaande uitdagingen? Dan heb ik iets interessants voor je. Mijn ervaring als projectleider en teamcoach heb ik gebundeld tot een online programma: Van Brandjes Blussen naar Samen Bouwen. Dit is de training die ik graag zelf had willen volgend toen ik nog projectleider was. Klinkt dit interessant voor jou? Neem dan contact met me op. Aanmelden kan tot en met 31 oktober! 

Altijd als eerste op de hoogte
Ik deel regelmatig mijn persoonlijke verhaal en tips hoe je nog meer kan halen uit de samenwerking met je team. Vind je het leuk een seintje te krijgen als er een nieuwe blog online staat? Laat je gegevens achter en ik stuur je als eerste een bericht!

Oh ja, je gaat hiermee ook akkoord met de privacyverklaring

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Annemiek van Poppel draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches