Ben jij projectleider of leidinggevende en ben jij helemaal klaar met het chronisch tijdtekort in je agenda? Je merkt dat je teveel brandjes blust terwijl je eigenlijk meer wilt sturen vanuit een helikopterview. Daarnaast vind je het lastig om dat grote plaatje dat jij in je hoofd hebt, over te brengen op je team. Je ervaart drempelangt om met je team in gesprek te gaan. 

Herken je bovenstaande uitdagingen? Dan heb ik iets interessants voor je. Mijn ervaring als projectleider en teamcoach heb ik gebundeld tot een online programma: Van Brandjes Blussen naar Samen Bouwen. Dit is de training die ik graag zelf had willen volgend toen ik nog projectleider was. Klinkt dit interessant voor jou? Neem dan contact met me op. Aanmelden kan tot en met 31 oktober! 

Over mij - jouw droomteam

Over de auteur: Annemiek

Annemiek helpt leidinggevenden om het beste uit hun team te halen. Als klein meisje was ze al gefascineerd door groepsdynamiek en inmiddels heeft ze hier haar werk van gemaakt. Ze begeleidt teams naar een samenwerking met meer plezier én resultaat.