1-op-1 Inspiratiesessie - Annemiek van Poppel

1-op-1 Inspiratiesessie met Annemiek

Voor projectleiders en leidinggevenden die meer uit zichzelf én hun team willen halen. Die stoeien met thema’s als: keuzes maken, koers bepalen, onpopulaire beslissingen nemen, ruimte geven en loslaten.
In mijn dagelijkse praktijk zie ik dat leiders deze struggle alleen doormaken. Dat hoeft niet! In de 1-op-1 inspiratiessessies kijken we samen naar jouw specifieke situatie. Ik luister, stel vragen en spar met je zodat je met praktische handvaten weer verder kan met je team.  

Stop met stoeien start met sparren! 

Voor projectleiders en leidinggevenden

die meer resultaat uit zichzelf én hun team willen halen

Ervaringen van Anke

“Annemiek heeft me laten inzien dat ik binnen mijn communicatie meer verschil moet maken tussen de inhoud en het proces. Door beter het verschil te zien en me hierover intern te laten coachen en te leren heeft me veel rust gebracht. Als de ander alleen op inhoud een strijd wil aangaan, zie ik dat steeds sneller en beter en acteer ik daarop. Ik benoem het verschil tussen proces en inhoud en dat helpt.

Ik kan nu steeds beter werken vanuit mijn innerlijke kracht, overtuiging en eigenheid en dit inzetten daar waar nodig. Dit beter laten aansluiten op de fases van de ontwikkelingen in het bedrijf en op de verschillende rollen die er van oudsher zijn. De overige problemen daar laten waar ze liggen en geen apen op mijn schouder laten zetten.”

Anke Kemmere | Office Manager | SWIETELSKY RAIL BENELUX B.V.

Meer resultaat uit je samenwerking

Jij een sterkere leider, je team meer zelfsturend​

Je hebt het gevoel dat je alles alleen doet

Het voelt alsof jij de enige bent die het grote plaatje scherp heeft. Je hebt nog niet voldoende vertrouwen in je team om het inhoudelijke werk helemaal los te laten. Terwijl je dit heel graag zou willen.

relax-icon

Je bent toe aan meer rust en ruimte

Je werk/privé balans is niet goed. Heel eerlijk: je werk houdt je bezig. Regelmatig klap je je laptop open om nog even iets af te maken. Je omgeving heeft hier last van en jij zelf stiekem ook. Je werk kost je bergen energie. Je wilt dit ombuigen, maar hoe? 

bulls-eye-icon

Je wilt bezig zijn met lange termijn doelen

Je betrapt jezelf erop dat je bezig bent met brandjes blussen. Te veel tijd ben je kwijt met het oplossen van inhoudelijke zaken. Waar je mee bezig wilt zijn, daar kom je niet aan toe: samen met je team bouwen aan lange termijn doelen. 

Wat krijg je?

1-op-1 Inspiratiesessie

met Annemiek
179
97 Maandelijks
  • Maandelijks 1,5 uur coaching
  • We werken met de cases die jij inbrengt
  • Praktsiche tips die je morgen toepast in praktijk
  • Alleen deze maand geldt dit super scherpe tarief
KOrting

Lead with 
the real 
you

Over Annemiek

In mijn werk help ik leiders om het beste uit hun team te halen. Ooit werkte ik als projectleider en voelde ik me overal verantwoordelijk voor. Ik was zo’n ambitieuze projectleider die niet goed kon loslaten en het liefst alles zelf deed

Het gevolg: mensen vroegen steeds meer aan mij hoe het moest. Daarmee ontnam ik hen hun inspraak en samenredzaamheid. Ik creëerde afhankelijkheid, waardoor ik nog sterker het gevoel kreeg dat ik alles zelf moest blijven doen.

Zo bereikte ik het tegenovergestelde van wat ik voor ogen had. Door mijn strakke aansturing bleven resultaten uit en heb ik de creativiteit van mijn teamleden gekilled.

Ik verdiepte me in leiderschap en teamontwikkeling. Ik leerde hoe je teams bouwt, hoe je loslaat en het team faciliteert zodat je zelf meer rust en ruimte ervaart om te doen wat jij te doen hebt. 

Inmiddels heb ik hier mijn werk van gemaakt. Ik help leiders om het beste uit zichzelf  én hun team te halen. Ik begeleid teams naar een samenwerking met meer plezier én resultaat

 

Wat anderen zeggen over Annemiek

Dankzij Annemiek hebben we in een relatief korte tijd heldere doelen, acties en verantwoordelijkheden geformuleerd zodat we onze stichting WADT een vernieuwende boost kunnen geven.
Leyla Ozay
Projectcoördinator Stichting WADT
Annemiek weet goed mensen te plaatsen en in hun kracht te zetten. Zodat iedereen het beste uit zichzelf haalt.
Edo Slui

Meer resultaat uit je samenwerking

Jij een sterkere leider, je team meer zelfsturend​

Creëer balans en laser focus

Je werkt mee in de inhoud, weet veel van wat je doet. Daardoor krijg je veel vragen over zaken die je team prima zelf kan beslissen. Hoe zorg je dat je team deze zaken zelf oppakt en dat jij meer afstand neemt. In de inspiratiesessies maken we jouw focus super scherp zodat jij meer kan sturen op jullie grote plaatje.

Leer de kunst van loslaten

Heb je wanneer teamleden iets oppakken, toch het gevoel dat je je er even mee moet bemoeien omdat het anders niet goed gaat? In de inspiratiesessies help ik je om te bepalen wat van jou is en wat van je team. In onze gesprekken geef ik je praktische tips en tools waarmee je weer voldoende vertrouwen krijgt in je team. Zodat je team resultaten neerzet, zonder dat je je ermee hoeft te bemoeien. Klinkt lekker toch?

Haal meer uit je leiderschap

Samenwerken kan soms lastig zijn. Zoveel verschillende types met elk hun eigen karakter en mening. Hoe krijg je je team mee? Hoe voer je nou die lastige gesprekken? In de inspiratiesessies sparren we over lastige gesprekken die jij op de planning hebt. Ik geef  je praktische tips en tools met je zodat je die je direct kunt toepassen in praktijk die je helpen in je dagelijkse praktijk om teamleden mee te krijgen in de richting die jij voor ogen hebt. 

Tot hier gekomen? 

Stop met scrollen en boek nu je eerste gesprek!